Uw interieur, onze zorg.

Partners

BP Medical is een bevoorrechte partner van enkele van de grootste en toonaangevende merken in de sector.

Marsden

Het verhaal van Marsden begint in 1926 in een kleine winkel in Londen. Aanvankelijk was Marsden een leverancier van winkelweegschalen voor alle maten van lokale bedrijven in en rond Londen. Hun ambities groeiden al snel verder dan die 4 muren. Al meer dan 95 jaar vertrouwen zowel de Britse medische wereld als de industrie op Marsden voor betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en waar voor hun geld.

Hermann Bock

Hermann Bock GmbH wordt gekenmerkt door meer dan honderd jaar succesvolle bedrijfsgeschiedenis. In tien decennia hebben ze zichzelf keer op keer in de schijnwerpers gezet met innovaties. Met een groot aantal toekomstgerichte ontwikkelingen en gepatenteerde oplossingen zijn ze vandaag de dag een pionier in de zorgmarkt.

Website openen
Pedrali

Website openen
Fourdesign

Multifunctioneel, probleemoplossend en comfortabel meubilair – voor vele soorten bedrijven. Meubilair als een strategisch middel voor ruimtes die het welzijn, de productiviteit en een bloeiende cultuur moeten verhogen.

Website openen
Accora

Bij Accora proberen ze het leven van mensen beter te maken. Ze worden elke dag geïnspireerd door degenen die ze ontmoeten – van verzorgers en artsen tot gebruikers en hun families. Ze werken hard om de dagelijkse uitdagingen waarmee hun klanten worden geconfronteerd te begrijpen en ontwerpen de juiste hulpmiddelen om het leven van hun cliënten gemakkelijker te maken.

Website openen
Otium Care

Otium Care creëert stoelen en banken waarop gasten, cliënten of bezoekers écht kunnen ontspannen en genieten. Ze combineren ultiem zitcomfort met een moderne en eigentijdse vormgeving, robuuste materialen en slimme functionaliteiten. Dit doen ze omdat ze geloven dat iedereen in elke situatie recht heeft op een moment van zitgeluk.

Website openen
Mecam Group

Mecam Group is al meer dan 40 jaar een pionier in het ontwikkelen van hoogwaardig zitmeubilair. Persoonlijke service, kwaliteit en comfortabel zitten staan bij hen voorop. Met hun kennis, ervaring en enthousiasme streven ze naar de ultieme zitervaring door voortdurend in te zetten op innovatie.

Mecam Group is tevens de grootste zitmeubelfabrikant van de Benelux en biedt verschillende merken aan, waaronder Mecam, Neo-style, Ligna, Otium Care, Indera, Moome en Authentix. Elk merk heeft zijn eigen unieke uitstraling en beleving, waarbij topkwaliteit en deskundigheid duidelijk naar voren komen.

Website openen