Uw interieur, onze zorg.

Zorgmeubilair

De perfecte oplossing voor zorginstellingen die op zoek zijn naar hoogwaardige meubels die niet alleen comfortabel, maar ook esthetisch zijn.

Zorgbedden

Zorgbedden zijn gespecialiseerde bedden die zijn ontworpen om comfort, veiligheid en ondersteuning te bieden aan patiënten die medische zorg nodig hebben. Ze worden gebruikt in een breed scala aan omgevingen, waaronder ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorgomgevingen, en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van patiënten.

Zorgbedden kunnen functies bevatten zoals verstelbare hoogte, hoofd- en voetsteunen, zijhekken en gespecialiseerde matrassen die drukverlichting bieden en doorligwonden voorkomen. Ze kunnen ook worden uitgerust met geavanceerde bewakingssystemen en andere medische apparaten om zorgverleners te helpen patiënten te monitoren en behandelen.

Floorbedden

Floorbedden zijn gespecialiseerde ziekenhuisbedden die zijn ontworpen om direct op de vloer te worden geplaatst. Ze worden doorgaans gebruikt in acute zorgomgevingen, zoals spoedeisende hulpafdelingen en intensive care-units, waar patiënten voortdurende monitoring en observatie nodig hebben.

Floorbedden bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ziekenhuisbedden, waaronder verbeterde veiligheid, verhoogde mobiliteit van patiënten en gemakkelijkere toegang voor medisch personeel. Ze zijn ook ontworpen om vallen en verwondingen te voorkomen, wat veelvoorkomende risico’s zijn die gepaard gaan met hoog-laagbedden.

Relaxzetels

Relaxzetels zijn gespecialiseerde stoelen die zijn ontworpen om maximale comfort en ondersteuning te bieden aan personen die langdurige rust nodig hebben. Ze worden doorgaans gebruikt in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorgomgevingen, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van patiënten.

Relaxzetels kunnen functies bevatten zoals verstelbare achteroverleunen, lendensteun en voetsteunen om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen.

Nachtkastjes en servers

Nachtkastjes en serveertafels zijn draagbare tafels die zijn ontworpen om een handig oppervlak te bieden waar patiënten items zoals voedsel, drankjes, medicijnen en persoonlijke spullen op kunnen plaatsen. Ze worden doorgaans gebruikt in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorgomgevingen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van patiënten.

Nachtkastjes zijn ontworpen om naast het bed te worden geplaatst en kunnen functies bevatten zoals verstelbare hoogte, wielen voor mobiliteit en opbergvakken voor de spullen van de patiënt. Serveertafels zijn ontworpen voor gebruik in gemeenschappelijke ruimtes, zoals eetzalen of lounges, en kunnen functies bevatten zoals inklapbare poten voor gemakkelijke opslag, verstelbare hoogte en vergrendelingsmechanismen voor veiligheid.

Slaapbanken

Slaapbanken zijn veelzijdige meubelstukken die zijn ontworpen om zowel zit- als slaapaccommodaties te bieden in één handige verpakking. Ze worden doorgaans gebruikt in woningen, appartementen en andere leefruimtes waar ruimte schaars is en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van gebruikers.

Slaapbanken kunnen functies bevatten zoals makkelijk te gebruiken mechanismen die de bank in een bed omzetten, evenals comfortabele matrassen die zorgen voor een goede nachtrust.